Coronamaatregelen per 28-11-2021

03 december 2021

Helaas bleven de Coronabesmettingen verder oplopen en heeft de regering moeten besluiten tot nog strengere en verdergaande maatregelen. De meest vervelende en in het oog springende is wel de sluiting van sportcomplexen tussen 17 uur ‘s middags tot 5 uur ’s ochtends. Daarnaast zijn de openingstijden en capaciteit van de kantine verder beperkt.
Met ingang 28 november 2021 zijn de volgende maatregelen door het bestuur ingesteld:

Het sportpark is gesloten van ’s middags 17 uur tot ’s ochtends 5 uur

Trainingen worden zoveel mogelijk verschoven naar de middag. De TC maakt een trainingsschema, afwijken hiervan is uitsluitend mogelijk na toestemming van de TC. Dit geldt ook voor eventuele training in het weekend.

Bij gebruik van de kleedkamers, bestuurskamer en verzorgingsruimte moet iedereen van 18 jaar en ouder in het bezit zijn van een geldig Corona Toegangsbewijs (CTB). Uitzondering hierop zijn de teambegeleiding, wedstrijdofficials en bestuursleden.

Bij de wedstrijden en trainingen zijn geen toeschouwers toegestaan. Uitzondering hierop zijn bestuursleden, vrijwilligers die betrokken zijn bij de organisatie van de wedstrijd, noodzakelijke chauffeurs en journalisten.

Verzorging uitsluitend mogelijk na overleg/afspraak met Tialda.

Vergaderingen of besprekingen zijn alleen mogelijk na overleg met het bestuur.

Er is geen inloopmoment bij de kledingcommissie. Bij problemen met de wedstrijdkleding kan de teamleiding telefonisch overleggen met de commissie.

De kantine is van zondag t/m vrijdag gesloten.
Op zaterdag moet de kantine uiterlijk om 17.00 uur leeg en gesloten zijn. De laatste ronde is om 16.15 uur. Op deze tijden zijn geen uitzonderingen mogelijk!

In de kantine moet iedereen een zitplaats hebben en anderhalve meter afstand houden. De stoelen moeten bij de tafels blijven waar ze bij staan. Ze mogen niet naar een andere tafel verplaatst worden. De capaciteit van de kantine is beperkt tot 30% van de normale capaciteit. Als er geen zitplaats is, is de kantine vol en niet meer toegankelijk. Beperk daarom zoveel mogelijk je bezoek aan de kantine en geef daarmee een ander ook de kans wat te nuttigen in de kantine.

Iedereen van 18 jaar en ouder moet in de kantine in het bezit zijn van een geldig CTB. Bij de ingang van de kantine wordt hierop actief gecontroleerd door bestuursleden. De enige uitzondering op het verplichte CTB zijn de barmedewerkers.

Deze maatregelen gelden in elk geval tot en met 18 december 2021.

Het bestuur wil iedereen graag een compliment geven hoe we tot u toe met de situatie omgaan. Er zijn niet of nauwelijks problemen en iedereen probeert er het beste van te maken. Laten we dit met elkaar volhouden zodat de genomen maatregelen zo snel mogelijk losgelaten kunnen worden.
Bestuur VV Hardegarijp