Bericht voor leden, vrijwillgers en sponsoren

08 januari 2022

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren.

De feestdagen zitten erop. Normaal zouden wij elkaar op de nieuwjaarsreceptie spreken en elkaar een gelukkig en gezond 2022 toewensen.

Helaas, net als vorig jaar, zal er geen nieuwjaarsreceptie zijn vanwege de huidige maatregelen.

Het jaar 2021 was ook een jaar die in het teken stond van Corona en de maatregelen die de overheid heeft genomen. We hebben daardoor een raar voetbalseizoen. Soms wel trainen, soms helemaal niet. Net als de competitiewedstrijden. Soms wel. Soms niet en dan vaak ook nog zonder publiek.

Het blijft allemaal vervelend voor ons allen. Sport is en blijft gezond en moet zoveel mogelijk doorgaan.

Binnen de mogelijkheden hebben de trainers, coaches en technische commissie heel veel inzet getoond en zijn met de spelers erg actief gebleven.  Ook vele andere vrijwilligers zijn actief geweest op en rond  het sportpark.Heel veel waardering hiervoor. Vrijwillgers zijn en blijven heel belangrijk voor onze vereniging .

Helaas hebben wij in 2021 ook afscheid moeten nemen van een tweetal actieve leden. Ons erelid en oud voorzitter Jaap van Buiten en jeugdtrainer Cor Meijer.

Met Jaap verliezen wij bij de vereniging een echte clubman.

Tientallen jaren heeft Jaap zich voor de vereniging ingezet als vrijwilliger, bestuurder en supporter van alle teams maar in het bijzonder die van zijn kleinkinderen. Hij probeerde zoveel mogelijk van hun wedstrijden te bekijken en aan alles kon je zien dat hij trots was op de prestaties.

Cor was een enthousiaste en kundige trainer. Hij wist de spelers te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en met goede oefeningen beter te maken.

Het jaar 2022 is alweer enkele dagen oud. Ik hoop dat de trainingen en wedstrijden voor iedereen binnenkort weer zullen starten en dat we het publiek weer mogen ontvangen langs het veld en in de kantine.

Ik wens jullie en je naasten namens het bestuur een heel gelukkig en gezond 2022 toe.

Namens het bestuur

Wijnand Kelders