Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Bestuur

Het bestuur geeft, ondersteund door vele commissies en kaderleden, leiding aan de activiteiten binnen VV Hardegarijp. De belangrijkste taakgebieden zijn binnen het bestuur als volgt verdeeld:

Wijnand Kelders
Voorzitter

algemene leiding, activiteiten en communicatie

Anton Postema
Secretaris

Secretariaat en kleding

Jasper Regtien
Penningmeester

Financiën

Bas de Jong

Senioren (mannen)

Henk Postma

Sponsoring
Kantine

Gerard de Jong

Gebouwen en onderhoud

Janne Meijering-Allema

Senioren (vrouwen), meisjes

Uiteraard doen wij als bestuur in samenwerking met de commissies ons uiterste best om de organisatie en het beleid ten aanzien van bovenstaande aandachtsgebieden zo goed mogelijk uit te voeren. Zoals overal waar hard gewerkt wordt, zijn er altijd zaken die goed gaan en uiteraard zijn er ook zaken die minder goed gaan.

Wilt u ons hierover aanspreken, aarzel dan niet. U kunt ons persoonlijk aanspreken of u kunt een mail sturen. Graag wel met vermelding van naam en telefoonnummer.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren