Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Medisch team

Elke dinsdag- en donderdagavond van 19:00 tot aan einde van de training.

 

Sportmedische begeleiding algemeen

VV Hardegarijp vindt het belangrijk dat er voor onze spelende leden medische begeleiding is bij voetbal gerelateerde blessures. Ook dit seizoen zal het medisch team er alles aan doen om alle spelers van de teams van onze vereniging zo optimaal mogelijk te ondersteunen c.q. te begeleiden bij sportblessures.

Het is helaas onmogelijk om iedereen te behandelen/begeleiden bij blessures, maar er zijn voor iedereen mogelijkheden variërend van behandeling tot advisering rondom sportgezondheid c.q. blessures.

Behandelingen zijn gratis voor alle spelers.

Wat te doen als je behandeld wil worden, neem contact op met je trainer/leider van je team. Hij/zij kan dan er voor zorgen dat je in contact komt met één van ons.

Medische begeleidingsteam

Voor het seizoen 2018/’19 ziet het medisch team er als volgt uit:

van links naar rechts, Tialda, Rutger en Theo

Theo Boersma,

Bij vv Hardegarijp is Theo Boersma verantwoordelijk voor de medische verzorging. Op dinsdag en donderdagavond vanaf 19.00 uur tot aan het einde van de training is hij op ons sportcomplex. Daarnaast gaat hij als verzorger mee met wedstrijden van het eerste team op zaterdagmiddag.Theo heeft een eigen massagepraktijk in Hurdegaryp en is gespecialiseerd in sportmassage, klassieke massage, ontspanningsmassage, sportadvies, Dry needling en Medical Taping.

Wie is Theo:

Ik ben gelukkig getrouwd met Charlotte. We hebben samen twee zoons en wonen in Hurdegaryp. Beide heren voerballen bij VVH.

Wat doet jij zelf aan sport

In mijn vrije tijd ben ik naast sportverzorger bij de voetbal in zomer op de racefiets aan het toeren. Zowel door het Friese land als in de heuvels van Limburg een fietstocht fietsen zoals Amstel gold race en Limburgs mooiste en vele meer. In de winter periode “fiets” (RPM/ Spinning) ik binnen. Ook ben ik bij 2 verenigen als bestuurslid actief. Ik ben voorzitter van de ijsclub Hardegarijp die sinds 1876 bestaat en ben lid met de portefeuille ICT en algemene coördinatie van de stichting Friesland Judo Promotie. De stichting organiseert een keer jaar de Friese Kampioenschappen judo. Ik doe dit nu al sinds 1990. Nog een heel mooi voorbeeld is en waar ik ook nog steeds met heel veel genoegen op terug kijk is het organiseren van judo toernooien voor judoka’s met een lichamelijke en geestelijke beperking. Regelmatige kippenvel momentjes gehad. Pure sport belevening mijn inziens.Ik werk al ruim 25 jaar in de IT wereld, de laatste jaren ben ik werkzaam op het snijvalk van ICT en de Business als Informatie – en business analist.

 

Tialda Zwart, 

Tialda is ook verantwoordelijk voor de medische verzorging. Op donderdagavond vanaf 18.30 uur aanwezig. Daarnaast gaat zij mee met wedstrijden van de eerste teams; dames 1 en vervanging van Theo als hij niet met heren 1 mee kan. Tialda heeft de opleiding NGS sportverzorging en massage gevolgd bij sportverzorging Friesland. VVH is haar eerste club waar zij aan de slag gaat als sportverzorger. Ook helpt zij mee als er evenementen zijn buiten het voetbal, zoals de Frysman triathlon.
Wie is Tialda?
Getrouwd en moeder van 2 jongens: een voetballer en een basketballer. Ze is in het dagelijkse leven doktersassistente, nu werkzaam in ziekenhuis Nij Smellighe op de poli kindergeneeskunde. Het menselijk lichaam boeit haar altijd. Het is dus goed te combineren met haar werk en de sportverzorging bij de VVH. Kennis van haar werk en de opleiding sportverzorging passen heel mooi bij elkaar en vullen elkaar aan.
Wat doet Tialda zelf aan sport?
Naast dat zij trouwe supporter is van haar zoon Nanne (die keeper is bij VVH), loopt ze regelmatig hard. Halve marathons zijn in 2017 een aantal keren gelukt maar in 2018 is dat er (helaas) nog niet van gekomen en houdt ze het bij kleinere afstanden.

 

Rutger Wagenaar,

Sportfysiotherapeut, oprichter en mede-eigenaar. Fyio058

Rutger is eens in de 2 weken, in de even weken, op donderdagavond van 19:15 tot 20:15 aanwezig op ons sportcomplex voor alle voetballende Hardegarijpers.

Wie is Rutger:

Zijn specialisaties zijn,Sportfysiotherapie, Dry Needling, Revalidatie trainer voetbal, Actieve revalidatie wervelkolom, Knie revalidatie, Hardloopblessures, Sportblessures bij kinderen en jongeren.

Wat doet jij zelf aan sport:

Zelf houdt hij zich de afgelopen jaren voornamelijk bezig met hardlopen. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral op de marathon afstand gericht. Daarnaast vindt hij het ook leuk om af en toe te fietsen en te schaatsen. In het verleden heeft hij gevoetbald bij VV Rijperkerk en SC Veenwouden. Hij vindt voetbal nog steeds een prachtige sport en bezoekt graag de thuiswedstrijden van SC Cambuur samen met mijn vader en zoontje.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren