Jumbo Bergum
shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Medisch team

Medische Verzorging

Tialda Zwart is verantwoordelijk voor de medische verzorging binnen VVH. Zij is aanwezig op dinsdag en donderdag van 19.00-20.30 uur.

Daarnaast is zij op zaterdag aanwezig bij de wedstrijden van heren 1.

 

Heb je verzorging en/of advies nodig?

Stuur dan een appje naar Tialda, ze is bereikbaar via 0654704567.

 

Samenwerking met sponsor Fysio 058

vv Hardegarijp werkt op het gebied van blessures samen met sponsor Fysio 058. Rutger Wagenaar is namens Fysio 058 om de week aanwezig voor behandelingen en/of advies.

Rutger en Tialda werken tijdens dit spreekuur samen. Advies van Rutger nodig op de club? Stuur dan ook eerst een appje naar Tialda via 0654704567.

Daarnaast kan je ook op de praktijk van Fysio 058 terecht voor het behandelen van blessures. Hiervoor kan je een afspraak maken via 058-7501735 of via deze link: https://fysio-058.nl/afspraak-maken/

 

Wie is Tialda?

Tialda heeft de NGS sportverzorging en massage gevolgd bij Sportverzorging Friesland (2018). Zij werkt in Nij Smellinghe, Drachten als poli-assistente op de Pijnpoli.

 

Wie is Rutger?

Rutger Wagenaar is sportfysiotherapeut bij Fysio 058 en onder andere gespecialiseerd in veel voorkomende voetbal- en hardloopblessures.

Hoofdsponsor

Co-sponsoren

ABS Steigerbouw B.V.Albert Heijn HardegarijpNotariskantoor BrounsJansma WonenDe Jager Auto’sFysiotherapie LeeuwardenHypotheekvisieKompas Vlaggen en MastenMakelaarskantoor R. Wijmenga B.V.Marcom GlasMentor SchilderwerkenMuta Sport B.V.Pax B.V.PMDZRabobank DrachtenSlagman GerechtsdeurwaardersSlagman Volders NotarissenAutorijschool Van BuurenVan der Sluis, Van der Zee &  KalmijnVOS CateringJumbo Burgum-WolvegaDuinstra MakelaarsSDB Design
Bekijk alle sponsoren