Ben jij het seizoen begonnen met een blessure?

De competitie is alweer een aantal weken begonnen en de voorbereiding ligt alweer een tijdje achter ons. Toch zijn er nog steeds voetballers die rondlopen met een blessure die is ontstaan tijdens deze beginfase van het seizoen.

Zeker na de corona periode waarin veel mensen een stuk onregelmatiger aan het sporten waren, is het dit seizoen tot nu toe oppassen geblazen. Bij onze sponsor Fysio 058 uit Leeuwarden zien ze in de praktijk veel blessures die te maken hebben met de plotselinge toename van de sportbelasting. Zo zien we bij voetballers veel achillespees, lies en hamstring problemen tijdens de eerste weken van het seizoen.

Door een gebrek aan training en belasting het afgelopen jaar is ook de kans op knie en enkel blessures groter door een verminderde coördinatie en afgenomen stabiliteit.

Heb jij ook last van een blessure? Of sluimerende pijntjes die maar niet over gaan en je steeds meer beperken? Kom dan langs bij Fysio 058 voor het juiste advies en behandeling. Je kunt hiervoor gebruik maken van het gratis inloopspreekuur wat Fysio 058 organiseert samen met verzorgster Tialda Zwart bij VV Hardegarijp, of een afspraak maken bij de praktijk.

Een verwijzing is niet nodig. Fysiotherapie wordt meestal vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Wanneer je onder de 18 bent wordt fysiotherapie voor iedereen vergoed uit de basisverzekering.

 

Nog vragen ? Stuur een whattsap berichtje naar Tialda  Zwart, 0654704567