Vrijwilligers

Wist je dat er gemiddeld zo’n 80 vrijwilligers per wedstrijddag nodig zijn om alles in goede banen te leiden? Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is daarom onmisbaar binnen onze vereniging. Onze vrijwilligers zijn de drijvende krachten van vv Hardegarijp, en met z’n allen zorgen we ervoor dat vv Hardegarijp onze club is!

Onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’ zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Hieronder vind je een overzicht van de diverse functies die binnen onze vereniging moeten worden ingevuld. Wil je meer weten over deze taken, of wil je je direct aanmelden om onze club vooruit te helpen, neem dan contact op met een van de leden van de vrijwilligerscommissie of via vrijwilligers@vvhardegarijp.nl.

Logo vv Hardegarijp

We doen het met z’n allen

#WDHMZA

Het vrijwilligersrooster voor de tweede seizoenshelft van 2023-2024 is bekend, evenals de (bijgewerkte) teamindelingen. Deze zijn via onderstaande knoppen te bekijken. Dit betreft het rooster voor de gastheer / gastvrouw, de bezetting van de koffiecorner en de kantinediensten. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met je teamcaptain.

Voor verdere vragen kun je terecht bij de vrijwilligerscommissie.

Vacatures

We zijn blij met de vele vrijwilligers die wekelijks onze club draaiende houden. Toch zijn er nog enkele taken die lastig ingevuld kunnen worden.

Mocht je interesse hebben in een van onderstaande taken, of ken je iemand die dit interessant lijkt, neem dan contact op met Sjoerd-Jan Zwart of de vrijwilligerscommissie.

Bestuur

Sjoerd-Jan Zwart

Bestuurslid Vrijwilligerszaken + kantine

vrijwilligers@vvhardegarijp.nl

Vrijwilligerscommissie

De vrijwilligerscommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Tialda Zwart
  • Petra Willekes
  • Alianne Dijk

De vrijwilligerscommissie is te bereiken op vrijwilligers@vvhardegarijp.nl

Tialda Zwart, Petra Willekes en Alianne Dijk