Vrijwilligers

Wist je dat er gemiddeld zo’n 80 vrijwilligers per wedstrijddag nodig zijn om alles in goede banen te leiden? Een grote groep enthousiaste vrijwilligers is daarom onmisbaar binnen onze vereniging. Onze vrijwilligers zijn de drijvende krachten van vv Hardegarijp, en met z’n allen zorgen we ervoor dat vv Hardegarijp onze club is!

Onder het motto ‘Vele handen maken licht werk’ zijn we voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Hieronder vind je een overzicht van de diverse functies die binnen onze vereniging moeten worden ingevuld. Wil je meer weten over deze taken, of wil je je direct aanmelden om onze club vooruit te helpen, neem dan contact op met een van de leden van de vrijwilligerscommissie of via vrijwilligers@vvhardegarijp.nl.

Logo vv Hardegarijp

We doen het met z’n allen

#WDHMZA

Het vrijwilligersrooster voor de eerste seizoenshelft is bekend, en is via onderstaande knop te bekijken. Dit betreft het rooster voor de gastheer / gastvrouw, de bezetting van de koffiecorner en de kantinediensten. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact op met je teamcaptain.

Voor verdere vragen kun je terecht bij Roelyn Oostra of Sjoerd-Jan Zwart.

Vacatures

We zijn blij met de vele vrijwilligers die wekelijks onze club draaiende houden. Toch zijn er nog enkele taken die lastig ingevuld kunnen worden.

Mocht je interesse hebben in een van onderstaande taken, of ken je iemand die dit interessant lijkt, neem dan contact op met Roelyn Oostra of Sjoerd-Jan Zwart.

• Medewerker keuken
  • Schoonmaker algemeen
  • Barmedewerker donderdag

Bekijk hieronder meer informatie over deze vacatures

Roelyn Oostra

Kantinezaken

kantine@vvhardegarijp.nl

Sjoerd-Jan Zwart

Vrijwilligerszaken

vrijwilligers@vvhardegarijp.nl

Vacature: Medewerker keuken

Voor onze keuken zijn we op zoek naar meerdere keukenmedewerkers (m/v), die op zaterdagochtend of zaterdagmiddag onze leden en gasten van eten willen voorzien.

๐Ÿ• 4 uren per zaterdag

๐Ÿ“… eenmaal per twee weken van 10.00 – 14.00 uur of 14.00 uur – 18.00 uur, in oneven weken

๐Ÿ’ถ vergoeding in overleg

Vacature: Schoonmaker

Voor de schoonmaak van de voetbalkantine en de keuken zijn we op zoek naar een schoonmaker (m/v).

๐Ÿ• 6 – 8 uren per week

๐Ÿ“… wekelijks op maandag en vrijdag

๐Ÿ’ถ vergoeding in overleg

Vacature: Barmedewerker donderdagavond

We zijn op zoek naar een barmedewerker die eens in de twee weken op donderdagavond een bardienst wil draaien.

๐Ÿ• ~ 5 uren per donderdag (19.00 – 23.45 uur)

๐Ÿ“… eenmaal per twee weken, in oneven weken