Nieuwe assistent-trainer voor Hardegarijp-1

Behalve hoofdtrainer voor het 1e elftal valt het niet mee om trainers te vinden voor de jeugd of senioren. Ondanks advertenties hebben we nog steeds geen trainer voor VVH 19-1.

De TC waaronder Jan Anne Wietses, Peter van Strien en Frans Munsterman zullen zolang die leegte opvullen.

Soms heb je geluk en komt er iets onverwacht op je pad. Voor VVH 1e waren we intern ook op zoek naar een assistent. Intern hadden we deze nog niet gevonden. Maar het toeval deed ze voor dat iemand zich bij de TC aanmeldde in de persoon van Wilko de Haan uit Kollum. Wilko heeft samen met Gerard Poelstra UEFA-C opleiding gehaald en gaat nu voor UEFA-B. Hiervoor heeft hij een stageplaats nodig en wilde dat graag doen bij VVH-1.

De TC heeft Wilko en Gerrie bij elkaar gebracht en er ontstond een enerverend gesprek. Het voelde voor iedereen goed en dus waren alle partijen het er snel over eens, dat het voor zowel Wilko als voor de VVH een mooie win, win situatie kan zijn.

Wilko is begin veertig en heeft bij zowel Broekster Boys als Kollum gevoetbald in het 1e. Bij Kollum zelfs nog getraind onder onze huidige TC lid Frans Munsterman en vorige seizoen was hij trainer van Kollum 19-1 en assistent bij Kollum-1 getraind door oud Hardegarijper Ron de Boer.

Bij deze heten we Wilko van Harte Welkom bij de VVH.

Namens bestuur en TC.