Selectienieuws vv Hardegarijp 1

Op 10 augustus begint de A-selectie aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit gebeurt met 5 nieuwe spelers en 2 stage-spelers. De voorbereiding inclusief bekerwedstrijden van het 1e elftal staan onderaan.  

Spelersnieuws

Jurgen Scholte, 23 jaar

Jurgen Scholte

Jurgen is begonnen bij VV Rottevalle en op zijn 16e naar VV Drachtster Boys gegaan. Het afgelopen seizoen was hij speler van de 1e selectie van VV Drachtster Boys. Mede door een langdurige blessure heeft Jurgen het afgelopen seizoen minder gespeeld. Hierom was hij op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heeft hij gevonden bij VV Hardegarijp. Jurgen speelt voornamelijk in de spits.   

Rick Mulder, 22 jaar 

Rick Mulder

Rick heeft zijn hele voetbal leven bij VV Drachtster Boys gespeeld en alle selectie-elftallen doorlopen. Afgelopen seizoen was Rick speler van de 2e selectie bij VV Drachtster Boys. Na een aantal wedstrijden bij VV Drachtster Boys in het 1e wilde Rick graag  onderdeel zijn van een 1e elftal. Deze uitdaging heeft hij gevonden bij VV Hardegarijp. Rick is een verdediger en kan zowel centraal als op de back uit de voeten.   

Martijn Scholtanus, 22 jaar 

Martijn Scholtanus

Martijn is in de jeugd begonnen bij VV Drachtster Boys. Na een aantal jaar bij SC Heerenveen in de opleiding te hebben gezeten is hij weer terug gegaan naar VV Drachtster Boys. Hier heeft hij zijn debuut gemaakt voor het 1e elftal maar het afgelopen seizoen was hij speler van de 2e selectie. Net als Rick wilde hij graag een uitdaging bij een 1e elftal en is op deze manier ook terechtgekomen bij VV Hardegarijp. Martijn heeft de laatste tijd veel als rechter aanvaller gespeeld maar kan ook als aanvallende middenvelder spelen.  

Noah Josephia, 22 jaar 

Noah Josephia

Noah heeft het afgelopen seizoen bij VV Berlikum in het 1e  gespeeld. Noah is een veelzijdige speler die op de gehele linkerkant kan spelen. Noah kent een aantal jongens van VV Hardegarijp en wilde graag samen met hen voetballen. Dit maakt dat hij voor VV Hardegarijp heeft gekozen.  

Tyme Lijzenga  

Tyme Lijzenga

Tyme komt uit de 19-1 van VV Hardegarijp. Hij heeft zich voetballend goed ontwikkeld het afgelopen seizoen. Nadat hij vorig seizoen uit bij ONR zijn debuut maakte voor VV Hardegarijp 1 is hij veel gaan mee trainen met de 1e selectie en heeft hij ook een aantal oefenwedstrijden meegedaan. Hij heeft zich hier dusdanig goed laten zien dat hij een plek in het 1e elftal heeft verdiend. Tyme is een centrale verdediger.  

Stage spelers

In de voorbereiding zijn er nog 2 spelers uit de jeugd die mee gaan trainen en spelen bij het 1e elftal. Duncan Simons en Marijn Slagman hebben eind vorig seizoen al een aantal keer meegetraind en krijgen in de voorbereiding 6 weken lang de kans om zich te laten zien bij de 1e selectie. Duncan speelt voornamelijk in de verdediging en Marijn is een middenvelder. 

Programma voorbereiding + beker: 

Zaterdag 17 augustusVV Hardegarijp – VVI (oefen)14:30 (thuis) 
Zaterdag 24 augustusSC Bolsward – VV Hardegarijp (oefen)11:00 (uit)
Dinsdag 27 augustusVV Hardegarijp – St. Annaparochie (oefen)20:00 (thuis) 
Zaterdag 31 augustusVV Hardegarijp – VC Trynwalden (beker)14:30 (thuis) 
Zaterdag 7 septemberAVC-  VV Hardegarijp (beker)14:30 (uit)
Dinsdag 10 septemberFVC – VV Hardegarijp (oefen)20:00 (uit)
Zaterdag 14 septemberVV Hardegarijp – SC Berlikum (beker)14:30 (thuis)