“Gewoon je best doen!”

“Gewoon je best doen!”, de gouden tip van Jitske, onze eerste pupil van de week van seizoen 2018-2019.

En wat een topper is ze. Deze middenvelder was niet moe te krijgen! Na een zware pot gespeeld te hebben met MO-11 deed Jitske de hele warming-up van onze dames mee. Hier werden weer nieuwe oefeningen geleerd die ze bij MO-11 nog niet doen, super leuk!
Na de warming-up mocht de keeper warm geschoten worden. Helaas moesten we beginnen zonder goal, wegens gebrek aan ruimte, maar dat was geen probleem voor Jitske. Met uiterste precisie werden de ballen in de handen van de keeper geschoten. Toen we eindelijk een goal tot onze beschikking hadden kon ze los. “Lekker poeieren!” Nou, en of ze dat kon, want onze keeper heeft alle hoeken van het goal gezien.
Na de lange warming-up was het toch eindelijk tijd voor de aftrap. Zeer behendig ging Jitske met de bal aan de voet de spelers van Stiens voorbij. Alleen een top-middenvelder van MO-11 weet op deze manier voorbij de tegenstander te komen, een goede hoek te kiezen en te scoren!!
Bij dit goal heeft Jitske even laten zien hoe het scoren moest en daar hebben onze dames van geleerd, want ze scoorden maar liefst vier keer waardoor een 4-1 overwinning werd binnen gesleept.
Jitske, het was heerlijk om jou als pupil van de week te hebben! Dankjewel!