Hoofdtrainer 2018 – 2019

Het bestuur heeft overeenstemming bereikt met Oane Westra als nieuwe hoofdtrainer voor komend seizoen. Westra had te kennen gegeven na een lange maar mooie periode bij W.T.O.C. toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij nu gevonden in V.V. Hardegarijp.

 

De gesprekken tussen TC, bestuur, spelers en Westra verliepen voor beide kanten dermate prettig en constructief dat het niet lang duurde om tot een gezamenlijk besluit te komen.

 

Westra moest al vroeg zijn voetbalcarrière beëindigen wegens enkelproblemen. Rond zijn 23’ste moest hij stoppen als eerste elftalspeler bij Broekster Boys. Hij heeft de ALO afgerond alsmede TC 2 en is werkzaam als leraar lichamelijk opvoeding aan de RSG te Harlingen. Zijn trainersloopbaan begon bij zijn eerste club waar hij voetbalde, Ropta Boys. Na twee seizoenen als hoofdtrainer naar Wykels Hallum om daarna twee jaar plaats te nemen in de TC van Broekster Boys. De laatste 4 jaar dus als hooftrainer bij WTOC. Oane woont in Giekerk met zijn vrouw en 8 maanden oude dochtertje.

 

Wij zijn zeer verheugd op de samenwerking.

 

Bestuur VV Hardegarijp