Kom trainen in het Cambuur Stadion tijdens de SC Cambuur Techniektrainingen!

Wil jij gedurende tien weken op rij iedere zondagochtend jouw voetbalvaardigheden nog verder ontwikkelen? Dat kan dit najaar weer! Vanaf zondag 8 oktober worden er in het Cambuur Stadion namelijk weer de SC Cambuur Techniektrainingen georganiseerd.

De SC Cambuur Techniektrainingen staan onder leiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers (uit de jeugdopleiding van SC Cambuur). De focus tijdens de trainingen ligt op het beter worden op een uitdagende en ook plezierige manier en hierbij wordt getraind binnen drie verschillende thema’s: techniek, aanvallen en omschakelen.

Wat kun je als deelnemer aan de SC Cambuur Techniektrainingen allemaal verwachten?

  • Tien trainingen van 75 minuten op zondagochtend in het Cambuur Stadion
  • Een compleet SC Cambuur Techniektrainingen tenue (shirt, broek en sokken)
  • Focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en -vaardigheden
  • Training van gekwalificeerde (SC Cambuur) jeugdtrainers

Kom jij je als voetballer/voetbalster ontwikkelen bij SC Cambuur?

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vind je op www.cambuur.nl/techniektrainingen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd een mail sturen naar voetbalkampen@cambuur.nl.

Graag tot zondag 8 oktober bij de SC Cambuur Techniektrainingen!

Nu het voetbalseizoen weer van start is gegaan, staat ook het nieuwe seizoen van de Cambuur techniektrainingen voor de deur! Is jouw kind helemaal gek van voetbal? Dan kan hij of zij dit najaar komen voetballen bij SC Cambuur! Elke zondagochtend wordt er gevoetbald in het Cambuur Stadion en elke enthousiaste voetballer kan meedoen! Alle kinderen tot 15 jaar zijn welkom ongeacht of ze al op voetbal zitten. Klik HIER voor meer informatie.

Wordt uitgedaagd bij de Cambuur Techniektrainingen

De techniektrainingen biedt een uitdagend voetbalprogramma waarbij ontwikkeling en ook plezier hand in hand gaan. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en voetbalniveau, waardoor ieder kind op zijn of haar eigen niveau gaat trainen. Ons team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier lekker gaat voetballen. Uiteraard is het mogelijk om bij vriendjes en vriendinnetjes ingedeeld te worden.

Ga voor meer informatie naar www.cambuur.nl/voetbalkampen en meld je direct aan. We kijken ernaar uit om jouw kind een fantastische SC Cambuur voetbalbeleving te bezorgen!