Levertijd Bestellingen Webshop

Twee weken geleden is onze vernieuwde webshop geopend.
De shop is een geweldig succes en we hebben veel enthousiaste reacties en bestellingen gekregen. Daar zijn we uiteraard super blij mee en willen iedereen daarvoor bedanken.
Helaas heeft dat ook geleid tot vertraging in de leveringen. De voorraad bij de leverancier was nog niet berekend op onze bestellingen. We hadden kunnen wachten totdat dat beter op orde was maar wilden wel zo snel mogelijk de webshop online hebben. Vandaar dat de eerste leveringen langer duren dan gewenst.
Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het probleem en we verwachten begin  week 45 de eerste bestellingen te kunnen versturen. We zullen jullie dus nog even om geduld moeten vragen.
Naar verwachting is in de week van 15 november de uitbreiding van Voetbalshop.nl in het Zaailand-gebouw in Leeuwarden klaar. De kleding is vanaf dan ook in Leeuwarden te passen en te bestellen.  Op donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13 uur en 17 uur kan dat al bij Leffel Sportswear in Burgum. Ook hangt er in de shop in Drachten een kleine voorraad Craft-kleding om te passen.
We willen jullie bedanken voor het vertrouwen en geduld.
Voetbalshop.nl en bestuur VV Hardegarijp