Nieuwe LED-lampen verlichten VV Hardegarijp!

Een grote stap richting duurzaamheid en kostenbesparing

We zijn verheugd om aan te kondigen dat VV Hardegarijp onlangs een gloednieuw LED-verlichtingssysteem heeft geïnstalleerd rondom het hoofdveld en het trainingsveld. Deze belangrijke upgrade is een grote stap voorwaarts in onze inspanningen om zowel duurzamer als kostenefficiënter te zijn.

Waarom LED-verlichting?

De keuze voor LED-verlichting was een bewuste. Ten eerste biedt het een aanzienlijke kostenbesparing op de lange termijn. LED-lampen zijn niet alleen energiezuiniger, maar hebben ook een langere levensduur, wat betekent dat we minder vaak lampen hoeven te vervangen. Ten tweede past deze verandering in onze bredere strategie voor verduurzaming, waarbij we streven naar een lagere CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.

Flexibele verlichtingsmogelijkheden: Dimmen en meer!

Een groot voordeel van ons nieuwe LED-verlichtingssysteem is de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen. Dit betekent dat we tijdens trainingen de verlichting kunnen dimmen tot 75% of zelfs 50% van de totale lichtcapaciteit. Het nieuwe systeem biedt ook de mogelijkheid om slechts de helft van het veld te verlichten. Dit is bijzonder handig voor kleinere trainingssessies of evenementen waarbij het volledige veld niet nodig is.

Deze flexibiliteit stelt ons in staat om nog meer energie en kosten te besparen, zonder in te leveren op de kwaliteit van de trainingen.

Opple Lighting

We willen graag Opple Lighting bedanken voor het leveren van de LED-verlichting. Hoewel Opple een van de toonaangevende lichtbedrijven in de wereld is, zijn ze een relatief nieuwe speler rondom de sportvelden. Opple is samen met VV Hardegarijp opgetrokken om dit project te realiseren. Een speciale dank gaat uit naar Erik Broers, die werkzaam is bij Opple en de contacten heeft gelegd voor deze geweldige samenwerking.

Houweling Techniek

De installatie van het nieuwe verlichtingssysteem werd vakkundig uitgevoerd door Martin Houweling van Houweling Techniek, in samenwerking met Gerard de Jong. Hun expertise en harde werk hebben ervoor gezorgd dat het project soepel en efficiënt is verlopen, en we zijn hen zeer dankbaar voor hun inzet.


We zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkeling en kijken ernaar uit om onder de nieuwe LED-verlichting te spelen. We hopen dat zowel spelers als supporters net zo enthousiast zijn over deze verbetering als wij!

Tot snel op het veld!

Het bestuur van VV Hardegarijp