Techniektraining voor onderbouw jeugd

Beste allemaal,

 

Binnen de V.V.Hardegarijp willen we graag naast de reguliere trainingen, een start  maken met het aanbieden van voetbaltechniektrainingen.

Binnen deze trainingen zal vooral het techniek aspect een zeer grote rol spelen, de trainingen worden gegeven op het sportveld van de V.V.Hardegarijp.

De trainingen zullen worden gegeven op de Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers, zullen we hier een indeling voor gaan maken.

De Techniektrainingen zijn voor de gehele onderbouw dus t/m JO12 en voor de meiden  MO13, ook niet leden van de vv Hardegarijp zijn welkom!!

Voor het volgen van deze trainingen, zal een kleine eigen bijdrage worden gevraagd, de hoogte van dit bedrag is vastgesteld op 15 Euro voor het volgen van 6 trainingen.

Wanneer het allemaal lukt willen we graag starten met de Voetbalschool op Vrijdag 14 mei, direct na jullie Mei vakantie.

Wanneer je zin hebt om met de techniektrainingen mee te doen, kun je je opgeven via het volgende E-Mail adres:

 

techniektrainingenvvhardegarijp@hotmail.nl

 

In de mail moet je het volgende even vermelden:

 

Voornaam

Achternaam

Leeftijd

Huidig team binnen VVH

Telefoonnummer waar je ouders bereikbaar zijn op de Vrijdagen

Bank en Bank/Girorekening

 

Wanneer je je inschrijft moeten je ouders het goedvinden dat de 15 Euro automatisch wordt afgeschreven van hun Bank/Girorekening.

Wij als trainers van de voetbalschool hebben er ongelofelijk veel zin om te starten, en hopen op een hele grote opkomst.

Nadere informatie zal via de Site verlopen en je krijgt na je inschrijving nog een bevestiging via de Mail.

 

Namens alle trainers, tot gauw op de Vrijdagmiddag!

 

Jan Anne Wietses